جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

عضو کمیسیون تلفیق بودجه:بودجه ۱۴۰۳ واقع‌گرایانه است

عضو کمیسیون تلفیق بودجه:بودجه ۱۴۰۳ واقع‌گرایانه است عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس با اشاره به افزایش ۴۲ درصدی درآمدهای بودجه به ویژه در بخش مالیاتی، گفت: دولت از محل ایجاد مؤدیان جدید مالیاتی این درآمدها را محقق خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم آبادی گفت: لایحه بودجه ۱۴۰۳ دارای رویکرد واقع گرایانه است و دولت با توجه به تجربیاتش از بودجه های قبلی بنای کار را بر این گذاشته تا بودجه را واقعی ببندد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: به عنوان مثال در حوزه درآمدهای نفتی ما شاهد کاهش اتکای بودجه به درآمدهای این بخش هستیم تا کسری بودجه در این بخش اتفاق نیفتد.

وی افزود: از سوی دیگر دولت سعی کرده منابع بودجه ای خود برای امور جاری را از محل افزایش درآمدهای مالیاتی محقق کند که از محل ایجاد مؤدیان جدید مالیاتی این کار انجام می‌شود.

محبی نجم آبادی خاطرنشان کرد: گزارشهای ارائه شده توسط دولت از این امر حکایت دارد که دولت خواهد توانست افزایش ۴۲ درصدی درآمدهای خود را که عموما از محل افزایش درآمدهای مالیاتی است، محقق کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: دولت در دو سال گذشته دو میلیون و ۵۰۰ هزار مؤدی جدید مالیاتی را شناسایی کرده‌ایم و شاهد افزایش درآمدهای دولت در این حوزه بوده ایم.

وی افزود: همچنین دولت تنها بندهای درآمدی و هزینه ای را در لایحه آورده و بندهایی که شامل احکام قانونی هستند در لایحه جداگانه ارائه می شود و همین مسأله باعث می شود کار تصویب بودجه در مجلس سریع‌تر انجام شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار